Software
Functies

Met onze software kan u eenvoudig gegevens van klanten toevoegen en bewerken door het inlezen van identiteitskaart of zelf in te geven, eenvoudig klanten opzoeken, verkopen registreren, snel de historiek van de oogmetingen en vorige verkopen terugvinden, SMS'en of mails versturen,...

Producten beheren: brilmonturen, brilglazen, contactlenzen. Aanmaken, opzoeken eenvoudig dupliceren, inventarislijst maken, u kan zelfs een of meerdere foto's toevoegen aan het product. Deze producten kunnen gekoppeld worden aan onze webshop module met als voordeel dat de voorraad zicht automatisch aanpast.

Verkopen registeren

Eenvoudige een verkoop registeren, werkbon, voorschotten, facturen en verkoopanalyses maken.

RIZIV en mutualiteit

Alle benodigde papieren voor de mutualiteit en het RIZIV zitten in het systeem.

Opleiding en support

Bij opstart is er een halve dag opleiding voor de kostprijs van 500 euro. Nadien kan u onze support gratis gebruiken voor welke probleem of vraag dan ook, wij staan altijd voor onze klanten paraat.

Advertentie ruimte

In onze software is er een kleine ruimte voorzien voor adverteerders. Door deze advertenties kunnen wij onze software gratis aanbieden aan de opticien. Wij verkopen of geven uw data nooit door.

Webbased software

Dit betekend dat de software van elke locatie waar er internetverbinding aanwezig is kan geraadpleegd worden. Onze software is compatibel met MAC en Windows. U hoeft zelf geen back-up te maken.


Krachtige marketing oplossingen om uw zaak te doen groeien

Er kunnen kaartjes gestuurd worden naar klanten die jarig zijn, of 3 jaar geleden een bril gekocht hebben,.... Onze software maakt een automatische lijst van deze klanten en u kan zelf kiezen welke klanten een kaartje krijgen en welke niet.

Een webshop die gekoppeld is aan onze software. Concreet betekend dit een product verkocht = onmiddellijk uit voorraad en online niet meer zichtbaar.

Er is ook een mail en SMS module gekoppeld aan de software. Zo kan u uw klanten heel snel en gemakkelijk op de hoogte brengen van bijvoorbeeld uw zonnebril actie via mail. Of een klant een berichtje sturen dat zijn/haar bril op hem/haar ligt te wachten. 

Laat uw klant online een afspraak boeken voor een nieuwe oogmeting, pasmoment of herstelling. Zo kan u drukke momenten uitspreiden en minder drukke momenten optimaal benutten. De online agenda laat uw zaak groeien.

Wenst u graag een vrijblijvende demo? Dit kan online of ter plaatse, zoals u wil.

.