Software voor opticiens

Functies

Met onze software kunt u gemakkelijk klantgegevens toevoegen en bewerken door de identiteitskaart in te lezen of deze zelf in te voeren, eenvoudig klanten opzoeken, verkopen registreren, snel de geschiedenis van oogmetingen en eerdere verkopen vinden, SMS- of e-mails versturen,...

Gemakkelijk monturen, glazen en contactlenzen creëren, dupliceren en zoeken, een inventarislijst maken, zelfs één of meerdere foto's aan het product toevoegen. Deze producten kunnen gekoppeld worden aan onze webshop module, met als voordeel dat de voorraad automatisch wordt aangepast.

Verkoop realiseren

Gemakkelijk een verkoop registreren, werkorders, voorschotten, facturen en verkoopanalyses maken.

RIZIV/INAMI & mutualiteit

Alle benodigde documenten voor de zorgverzekeringsmaatschappij en het RIZIV/INAMI zitten in het systeem.

Software is webgebaseerd

Dit betekent dat de software vanaf elke locatie met een internetverbinding geraadpleegd kan worden. Onze software is compatibel met zowel MAC als Windows. U hoeft zelfs geen back-up te maken.

 

Training & ondersteuning

Bij aanvang bieden we een halve dag training aan tegen een kostprijs van 500 euro. Daarna kunt u gratis gebruik maken van onze ondersteuning voor eventuele problemen of vragen. We staan altijd klaar voor onze klanten en helpen u graag verder.

Krachtige marketingoplossingen om uw bedrijf te laten groeien

Post marketing

​Kaarten kunnen worden verzonden naar klanten die hun verjaardag vieren of die x jaar geleden een bril hebben gekocht.

Onze software maakt automatisch een lijst van deze klanten en u kunt kiezen welke klanten een kaart ontvangen en welke niet.


Meer informatie


Online kalender

Laat u klanten online een afspraak maken voor een nieuwe oogstest, pasmoment of reparatie. op deze manier kunt u drukke momenten spreiden en optimaal gebruiken maken van minder drukke momenten. De online agenda zorgt ervoor dat uw bedrijf groeit.


Meer informatie

SMS & e-mail module

Er is ook een SMS- en e-mailmodule gekoppeld aan de software. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig uw klanten informeren over uw zonnebrillenactie via e-mail. Of stuur een klant een bericht dat zijn/haar bril klaarligt.


Meer informatie

Webshop

Een webshop die gekoppeld is aan onze software. Concreet betekent dit: Verkocht product = onmiddellijk uit voorraad en niet langer zichtbaar online.


Meer informatie

Geïnteresseerd in een gratis demo?
Dit kan online of ter plaatse worden gedaan, zoals u wenst.

Contacteer ons!