Webshop

Bij CRMoptics hebben wij ook een webshop-module aan onze software gekoppeld. De "nieuwe consument " zoekt online en wij willen dat uw optiekzaak ook gevonden kan worden. 

U kan de webshop gebruiken als een tweede vitrine maar ook als een echte webshop met verschillende betaalmogelijkheden en levermogelijkheden voor € 79 excl. BTW per maand.

EEN WEBSHOP IN 3 STAPPEN

 

Opleiding

Wij geven u een halve dag opleiding, zodat u meteen aan de slag kan gaan om uw gedroomde webshop te bouwen. Dit beiden wij helemaal gratis aan.

Foto's

Koppel aan elk(e) montuur of zonnebril de juiste foto's. Hoe meer foto's u aan het product koppelt, hoe meer er te zien zijn op de webshop.

Aanpasbaar

U kan de webshop volgens uw voorkeur ontwerpen. Wanneer er een montuur of bril verkocht wordt, past de voorraad zich meteen aan in het systeem. Deze zal nu niet meer worden weergegeven op de webshop.

Overzicht

Dit is een voorbeeld van hoe de webshop er kan uitzien. U kan zelf de foto's aan de monturen koppelen, categorieën maken en zelfs promoties toevoegen.

Homepagina

U kan een mooie homepagina ontwerpen voor de webshop. Dit is een voorbeeld van één van onze klanten.

Product

U kan zelf gemakkelijk een beschrijving toevoegen aan het product. Wij geven het merk en het internetnummer weer op de webshop, zo kan een klant moeilijker de prijzen gaan vergelijken. De klant kan het product toevoegen aan het winkelmandje of een afspraak maken om de bril te komen passen.

Wenst u graag een vrijblijvende demo?

Dit kan zowel online als ter plaatse, zoals u wil.

Neem contact op!